Istoric

Produsele Purity sunt cosmetice și săpunuri produse în atelierul Casei de Rugăciune¹ din Târgu Mureș. “Ingredientele deosebite” ale acestor produse sunt rugăciunea și natura care vorbește despre bogăția dumnezeiască. Prin intermediul acestora dorim să onorăm clienții noștri și să-i aducem glorie lui Dumnezeu.

Produsele sunt fabricate cu deosebită atenție și conțin, în proporție de 100% ingrediente naturale.

Am început în 2014 cu producerea săpunurilor, printre care era și unul dintre cele mai iubite produse actuale, săpunul cu lămâie și mușețel. Totul a început ca un hobby al colegei noastre, Rita Daniel, în prezent slujitoare full-time a Casei de Rugăciune. Ea a plecat de la nedumerirea ei pe care a avut-o când a observat că ingredientele produselor cosmetice pe care le folosim zilnic sunt determinate în primul rând de aspectul comercial, de profit; aspectul primar, mai degrabă decât sănătatea și binele clienților, fiind producția cât mai ieftină și o mare diversitate a produselor în scopul unui volum mare de vânzări. Rita a găsit rezolvarea în săpunurile deosebit de fine, naturale, de producție proprie.

Încă de la primele săpunuri interesul a fost mare, mulți cunoscuți așteptând cele mai noi creme și cosmetice produse de noi. După o vreme a devenit clar: acest lucru devine mai mult decât un hobby, timpul liber nu mai este de ajuns pentru acoperirea cererii.

În Casa de Rugăciune oportunitatea a întâlnit dorința: posibilitatea unei afaceri a întâlnit dorința trezită în Casa de Rugăciune de a avea un impact în lumea afacerilor, prin intermediul unor produse care reprezintă frumusețea lui Dumnezeu, prezintă oamenilor bogăția Lui și, nu în ultimul rând, se acordă o atenție deosebită respectării legilor.

Aceasta este forma actuală a brandului Purity. Avem o echipă în creștere, iar produsele noastre sunt “condimentate” cu tot mai multă rugăciune și iubire.

Dorim să ajungem la cât mai mulți oameni, să le arătăm bogăția naturii în simplitatea ei dată de Dumnezeu, să arătăm cât de hrănitoare și plină de finețe este.

Paleta produselor noastre crește continuu. Săpunurilor le-au urmat loțiunile de corp, cremele de față, untul de corp, balsamurile de buze și parfumul de puls. Printre cele mai noi produse ale noastre se numără săpunul lichid și șamponul. Produsele noastre au fost analizate și aprobate de către organele competente. Servesc gloriei lui Dumnezeu și îngrijirii oamenilor.

¹Casa de Rugăciune din Târgu Mureș este un loc rezervat închinării unde:
– slujitorii full-time și voluntarii petrec timp în prezența lui Dumnezeu, în închinare, în spiritul mișcării de rugăciune care se răspândește în prezent în întreaga lume,
– vestim și trăim identitatea de mireasă a Bisericii, în spirit ecumenic,
– ne rugăm, ca mijlocitori, pentru trezirea oamenilor din țara noastră și din întreaga lume.
Modelul biblic al Casei de Rugăcine îl reprezintă cortul lui David (1 Cronici 9:22-24, 33), locul în care a avut loc închinare continuă în fața Domnului.
Avem aceeași dorință ca cea exprimată de David în Psalmul 27: „Un lucru cer de la Domnul și-l doresc fierbinte: aș vrea să locuiesc toată viața mea în Casa Domnului ca să privesc frumusețea Domnului și să mă minunez de Templul Lui.” (Psalmi 27:4).
Dorim să urmăm exemplul Mariei din Betania care a turnat mir pe picioarele Domnului Isus ca semn al închinării ei (Ioan 12:1-8). Noi turnăm în fața Domnului timpul, talentele, bunurile materiale, închinarea noastră. Dorim să îndeplinim porunca Domnului: „…trebuie să se roage neîncetat și să nu se lase.” (Luca 18:1; 1 Tesaloniceni 5:17).

VIZIUNE

Purity.

Onorarea lui Dumnezeu și satisfacția clienților prin produse de calitate, 100% naturale.

Echipa

Rita

Rita

Responsabil pentru calitatea produselor

Piroska

Piroska

Producție

Cotiso

Cotiso

Director

Szabolcs

Szabolcs

Vânzări

István

István

Dezvoltator web