FAQ

În cazul cosmeticelor naturale este foarte ușor să ne dăm seama dacă nu mai sunt bune: se schimbă culoarea, mirosul sau textura. Dacă aceste transformări nu apar, se pot folosi în siguranță și după expirarea termenului de valabilitate.

Datorită componentelor sale, balsamul miraculos are efect antibacterian și antiseptic. El hrănește în profunzime pielea uscată sau iritată.

Produsele noastre nu sunt recomandate pe răni deschise.

Balsamurile de buze au aceeași bază și același miros, singura diferență este culoarea. Balsamul colorat are pigmenți cosmetici care dau o culoare discretă, nu au efect de ruj.

Clientul poate să aleagă dintre trei produse: cremă de față pentru ten uscat, normal și gras.

Pielea uscată se poate hidrata intens cu crema creată special pentru ten uscat. Crema pentru ten normal este recomandată și pentru ten mixt. Produsul pentru ten gras hidratează, dar având mai puține uleiuri, nu este prea uleios pentru ten.

Diferența dintre cele două produse este proporția apă-ulei.

Loțiunea de corp are mai multă apă, se absoarbe mai ușor, este foarte hidratantă. Este recomandată a se folosi cazual sau chiar zilnic. Untul are mai puțină apă, hrănește mai profund. Se absoarbe mai lent de aceea este recomandată folosirea seara, după duș pe pielea umedă.

Săpunul nostru creat special pentru bebeluși nu conține uleiuri esențiale sau parfumuri, mirosul plăcut de caramel îl are de la mierea adăugată.

Săpunurile naturale, datorită componentelor, ustură ochii deoarece nu conțin aditivi care împiedică acest lucru.

Nu, cumpărăturile se pot face și fără înregistrare.

Plata se face folosind card bancar, după finalizarea comenzii. Plata se face folosind card bancar, după finalizarea comenzii. Se poate opta și pentru plata ramburs, doar în cazul transportului prin intermediul curierului.

Produsele sunt trimise prin poșta română sau prin curier rapid, după finalizarea comenzii și intrarea banilor.

Produsele sunt expediate clientului în maxim o zi lucrătoare de la finalizarea comenzii. Produsele sunt livrate prin Poșta Română (ajungând la destinație în 3-4 zile de la data validării comenzii) sau prin curier (durata fiind de 2-3 zile).

Pentru comenzi până la 200 de RON costul livrării pe teritoriul României prin Poșta Română este 10 RON, prin curier rapid este 17 RON. Doar în cazul livrării prin curier este posibilă și plata ramburs, pentru aceasta calculându-se un cost suplimentar de 5 RON. Pentru comenzi peste 200 de RON livrarea este gratuită pentru client.