Balsam de buze

Îngrijirea buzelor în timp de vară – trebuie?

Știați că buzele au nevoie de protecție nu numai iarna, ci și vara?

Radiația UV ridicată poate deteriora țesuturile sensibile ale buzelor mai mult decât alte țesuturi din corp, de aceea este important să alegeți un balsam de buze care le îngrijeşte bine şi le protejează de radiaţii în acelaşi timp.

Iată câteva sfaturi pentru îngrijirea buzelor pe timp de vară pentru tine:

  1. Atenție la protecția solară! Untul de cacao, de exemplu, are un efect de protecție solară de aproximativ 6-7 factori. De aceea nu ezităm să-ţi recomandăm balsamul de buze creat de noi bogat în unt de cacao!
  2. Vara, hidratarea este deosebit de importantă pentru întregul corp și pentru buze. Bea multă apă!
  3. Fii cu ochii în patru în magazine! Când faci cumpărăturile, nu folosi testerul pe buze pentru a evita infecțiile. Nu recomand versiunea în recipient din motive igienice, întrucât pe drum, în drum spre locul de muncă sau când mergi în oraş, s-ar putea să nu ai posibilitatea să te speli pe mâini. De asemenea să ţii cont și de faptul că rujurile mate îți usucă mai mult buzele.
  4. Poţi ajuta regenerarea naturală a pielii prin exfoliere. Poți face acest lucru cu un amestec de puțin ulei de măsline și zahăr, miere şi zahăr sau chiar cu o periuță de dinți moale.
ingrijire_buze